İMZA KAMPANYASI

(Bir Hayranın Gözünden Yonghwa) Bir Dahi Değil

Dahiler doğmaz, yaratılır.

Pati Act röportajında Yonghwa’ya kendisini bir dahi olarak görüp görmediği soruldu. Bir dahi değil, çok sıkı çalışan biri olduğu cevabını verdi.


Kore’de CNBLUE’nun aktivitelerini çok yakından izleyen bir hayran (Paris) weiboya Yonghwa’nın çok iyi bir hafızaya sahip olduğunu yazdı. Sadece kendi hayranlarını hatırlamakla kalmıyor, diğer üyelerin hayranlarını da
çok iyi (hatta diğer üyelerden daha net) hatırlıyor… 

“Neden beynine bu kadar çok şey yüklüyor?”. 

Paris’in bu yazısı şu ana kadar 131 repost ve 26 yorum aldı. Bazısı iyi bir beyne sahip olduğunu, bazısı CNBLUE’yu hayranlarıyla bir bütün olarak görüp çok önemsediğini, hatta bazısı diğer üyeleri kıskandığını (?) söyledi.

Peki ben Yonghwa’yı bir dahi olarak mı görüyorum? Bu “dahi” teriminin tanımına göre değişir. Çünkü o bugüne kadar durmadan çok sıkı çalışmış biri. Kesinlikle iyi bir beyne sahip, ama ben onun güzel aklına hayranım.



Not: En baştaki söz Geniuses Are Made, Not Born. yazısından alıntıdır. Bu yazıdan göstermek istediğim bir alıntı daha var, “Deha, kim olduğunuzu çözmeniz ve kendinizi tanımanızdır. En iyi özelliklerinizle tamamlayıp, dengeleyerek devam etmenizle ilgilidir.”




*Blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır.

Yazı sahibi / Owner of this article: @klaritia
Read in English: not a genius
Çeviri: cage208 @TurkishBoice

0 yorum:

Yorum Gönder