~Sipariş Alımı Bitmiştir~
TukishBoice olarak CNBLUE'ya destek olmak ve CNBLUE albümlerini kendi imkanlarıyla alamayanlara yardımcı olmak adına [RE:BLUE] albüm siparişi alacağız!
Albümün özel versiyonu da çıktığı için iki türlü sipariş alacağız.
1- [RE:BLUE] Normal Ver.
Fiyatı: 40 TL (Herşey Dahil)
2- Özel Ver. (Sınırlı Sayıda)
Fiyatı: 70 TL (Herşey Dahil)
*Sipariş vermek isteyenler aşağıda istenen bilgileri tam olarak doldurup turkishboice@gmail.com adresine mail göndermelidir.
Ad ve Soyad:
Adres (Posta Kodu dahil):
Tel:
Sipariş etmek istediği albüm ver.'u (Özel ver. ise hangi üyeninkini istediğiniz):
**Son sipariş verme ve parayı yatırma tarihi: 30 Ocak saat 24:00'tür. Bu tarihten sonraki siparişler kabul edilmeyecektir.
***Özel Ver. sınırlı sayıda olduğu için hızlı davranmanızı öneririz. Şimdiden erken siparişleri verilmeye başlandı.
***Maili gönderdiğinizde mailinizin ulaştığına dair size 2 gün içinde bir onay maili atacağız ve parayı nereye, nasıl yatıracağınızı sizlere mail yoluyla ileteceğiz.
***Göndereceğiniz para albüm+kargo parasıdır. Yani parayı yatırdıktan sonra size sadece beklemesi kalacak. Kargo gibi başka bir ödeme yapmanıza gerek kalmayacak.
***Bu sipariş sadece [RE:BLUE] albümü için geçerlidir.
***Elden alım yapılmayacaktır. Para yatırma işlemi sadece banka üzerinden yapılacak ve gönderiler sadece kargo yoluyla olacaktır.
***Albümden Turkish Boice'a kalan küçük miktardaki para planladığımız projelerimizde kullanılmak üzerine kayıt altına alınacaktır.
Turkish Boice olarak bu siparişi bu albümde deneme amaçlı yapıyoruz. Bizlere gelen geri bildirimler, yorumlar veya bize sıkıntı yaşatan durumlar satış sonunda değerlendirilecek. Bizlere yaklaşımınıza göre ileride başka ürünler, albümler, gibi CNBLUE'ya dair herşeyi sizlere getirtip getirtmemeye buna göre karar vereceğiz.^^
8 yorum:
Ben geçen gün ebay dan sipariş ettim albümü.. birkaç gün sonra da special edition un yayınlanacağı duyuruldu.. bu durum hiç iyi olmadı :( ben JH Special edition istiyorum asıl ama iki albüm olacak elimde alırsam bilmiyorum ne olacak T.T kaldım öyle...
Bu albümlerin parasını ne zaman yatırmamız gerekiyor?
ama bu super bısımıs ya bende ıstıyorum da ah ah bılmıyorum ya ınsallah alabılırım
@merve, "Son sipariş verme ve parayı yatırma tarihi: 30 Ocak saat 24:00'tür." ^^
Tam da; alayım mı almayayım mı alayım mı almayayım mı, alırsam nasıl alcam sorularıyla boğuşurken, bu duyumu sizden almak o kadar güzel oldu ki ^^
Para yatirma ptt den olur mu birde kargo ne kadar?
Birşey sorucağım cahilliğime verin af görün... :D Ben mesaj gönderdim google hasabımdan. Ama google hesabımdan nasıl mesajlara giricem ? :D Yani öyle bir yer var mı ?
google dan gmail hesabına giriş yapıp, gelen kutusuna bakmam yeterli ;)
Yorum Gönder