İMZA KAMPANYASI

(Video Çeviri) KBS 1 vs 100 ~ Minhyuk



(0.55) Min Hyuk Gwiyomi yapıyor :3

(1.21 ~)
1.Soru: Hangi replik bir kadın tarafından söylenmiştir? 1.Old Boy / 2.Wolf Boy / 3.War With Crime (Cevap 2)
(Minhyuk Old Boy ve War With Crime’ı izlediğini ve cevabın bunlar olmadığını söyledi. Yeni albüm hazırlık zamanına denk geldiği için Wolf Boy’u izleyemediğini söyledi.)

(04.46 ~ 06.10)
Sunucu: CNBLUE üyelerinin oynadığı bütün diziler başarılı oldu. Siz çocuklar çok teklif alıyor olmalısınız.
MH: İyi bir teklif alırsak, seçmelere başvuruyoruz. Elensek bile iyi dizilerde oynamak için elimizden geleni yapıyoruz.
Sunucu: Sen de seçmelere katıldın mı?
MH: Evet, biz de diğerleri gibi dizi oyuncu kadrosuna katılabilmek için seçmelere girdik.
Sunucu: CNBLUE üyesi Minhyuk olsaydım, koltuğa oturur, “Yönetmen kim?” derdim; ama sanırım böyle değil.
MH: Kesinlikle böyle değil. Hepimiz oyunculuk yaptık; ama hepimiz dizi ekibine girebilmek için seçmelere katıldık ve geçtik.
Sunucu: Günümüz dizi ve film karakterlerinden, “Bu rolü oynamak isterdim.” dediğin var mı? 
MH: Geçenlerde, yeni yayınlanan New Word filmini izledim. Sürekli her şey ters yüz oluyordu, tekrar tekrar. Ben de böyle bir karakter oynamak istiyorum.
Sunucu: (Olayları) Tersine çeviren bir karakter. New Word’ü izlediğini söyledin. Kiminle izledin?
MH: Üyelerle beraber izledik.
Sunucu: Sinemaya gidince, insanlar sizi fark etmedi mi?
MH: Hayır. Herkes sevgilisiyle birlikteydi, kendi işleriyle meşgullerdi. Bizimle ilgilenmediler, sadece filmi izlediler.
Sunucu: Ama siz dört erkeğin yanından geçerken fark etmemek çok zor.
MH: Sinema salonu karanlıktı ve filme yoğunlaşmıştı. Biz sadece gittik ve döndük.

(08.08 ~ 08.50)
Sunucu: İyi bir puan alamazsan, seninle en çok kim alay eder?
MH: Jungshin.
Sunucu: Ne der?
MH: Benimle aynı yaşta ve o da bu programa katılalı çok olmalı. Jungshin 4. Seviyeye çıktı. Bu yüzden ondan daha iyi yapmalıyım diye düşünüyorum. Yonghwa hyung ise finalden önceki bire bir bölümüne kadar gelmişti.
Sunucu: 100 insanın içindeyken. 
MH: Bu yüzden ben de Yonghwa hyung kadar yapabilmek istiyorum. 
Sunucu: 4. Seviyeye kadar çıkamazsan Jungshin ne der? Bunu söylemeni bekliyorum.
MH: Daha sonra Jonghyun hyung buraya gelince o anlatır olanları.

3. Soru: Ulusal Marşın sözlerini nedir? Ve üstünde bu sözler (şekil) olan bozuk parayı seç.
#1) 1won / #2) 10 won / #3) 100 won (Cevap #1, yazan söz ise Mugunghwa = ulusal çiçek)




(0.48 ~  1.55)
Sunucu: CNBLUE çıkalı 4 yıl oldu, değil mi?
MH: Evet.
Sunucu: Kaç yıldır birlikte yaşıyorsunuz?
MH: 5-6 yıldır.
Sunucu: Gerçek bir aile gibi olmalısınız.
MH: Gerçek ailelerden daha uzun süre beraber kalıyoruz. Bir bütünmüşüz gibi hissediyorum.
Sunucu: Öyle hissetmelisin. 5-6 yıl birlikte yaşadınız. Minhyuk, evde en çok dırdır edenin sen olduğunu duydum.
MH: Evet, çok dırdır ederim.
Sunucu: Ne hakkında dırdır edersin?
MH: Farklı çevrelerde büyüdük, bu farklılıkları anlamaya çalışıyorum. 
Mesela, “Banyo yaparken, duş perdesini çek, her yeri ıslatma.” 
“Kirlilerin içine biraz su koy ki temizlerken zorlanmayalım.” Böyle şeyler söylüyorum.
Sunucu: Bu kadar şeyi bile yapmayan kim?
MH: Hyunglar…
Sunucu:  İkisi de mi?
MH: Kyugsanglılar. Çok sıradan ve açıklar. Banyoyu da açık açık yaparlar, perde açıkken.
Sunucu: “İstersen bak, kendime güveniyorum!” 

4. Soru: Doğru trafik ışığı hangisi? (Cevap #1)

(3.53 ~ 4.53)
Sunucu:  CNBLUE’nun Tayvan ve Japonya müzik listelerinde bir numara olduğunu duydum. Orada hiç konser verdiniz mi? Hangi ülkede en iyi tepkiyi gördünüz?
MH: I’m Sorry’in 8 farklı Tayvan müzik listesinde bir numara olduğunu duyduğumda çok şaşırdım. Kore konseri ve dünya turu yapmayı planlıyoruz. Birçok ülkede performans sergileyeceğiz. İngiltere, Amerika ve birçok Asya ülkesinde konser verdik. Her ülkede farklı tepkiler aldık. Aynı şarkıları çalsak da her seferinde farklı hissettim. Tekrar eğlenceli bir performans sergileyeceğiz.
Sunucu: En heyecanlı konseriniz hangi şehirdeydi?
MH: En son Kore’de konser verdik, en etkileyici oydu. 5 kere encore (*sanatçıları yoğun istek üzerine sahneye tekrar çıkmaları) yaptık.
Sunucu: Bunu düşününce bile mutlu olmalısın. Yüzün değişti.
MH: Çok heyecanlıydım, ayakta bateri çaldım.

5. Soru: Amerika’da yapılan deneylere göre, gözlük camı temizlemenin en iyi yolu hangisidir?
#1) sirke  / #2) mutfak deterjanı / #3) Espresso (Cevap: #2)

Minhyuk 1 numarayı seçti. Bu yüzden, “Sevgili gözlük kullanan insanlar, uymadan önce gözlük camlarınızı mutfak deterjanıyla yıkayın” diye tweet atmıştı.

Minhyuk'un KBS 1 vs 100 programı yayınlandığı gün attığı tweet çevirisini okumak için TIKLAYIN.



*Siteden yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır.

Kaynak/Source: @saturnkr
video cr: 로하 아
Çeviri: @CNBuSrang @TurkishBoice

0 yorum:

Yorum Gönder