CNBLUE'dan Jung Yonghwa
"CNBLUE için şarkı yazdığım zaman üyelerin favorisinin hangisi olduğunu önemsiyorum. Bu kez kendim için şarkılar yazdım. Özgürdüm ama aynı zamanda ciddi bir baskı hissettim."
Jung Yonghwa ilk albümü 'One Fine Day - Japonya Özel Versiyonu' ile solo etkinliklerine başladı. O, ünlü rock bandi CNBLUE'nun üyelerinden birisi ve aynı zamanda oyuncu olarak da tanınıyor. Kore'de de çıkışını gerçekleştirdi ve 11 hafta TV müzik programlarında birinciliği aldı.
'Bence tüm bunlar benimle birlikte çalışan pek kişi olmasını önemsediğim için mükafatlar. TAKURO-san benim için mükemmel sözler yazdı. Gerçekten Japon hayranların bu albüm için tepkileri ne olacak merak ediyorum."
Çıkış şarkısı 'One Fine Day (Japonca Ver.) CNBLUE şarkılarında az rastlanan dokunaklı bir ballad şarkıya dönüştü.
"CNBLUE şarkılarından farklı bir şeyler yapabilmek için bu ballad şarkıyı çıkış şarkısı olarak koymak istedim. Ayrıca bu şarkının albümün ana görünümünü de vermesini istedim."

"Basın tarafından bu soru 300 kez sorulmuş gibi hissediyorum. (Gülüyor). Tabii ki senaryodaki gibi hareket ettim. Bu benim doğaçlamam değildi. Sadece yönetmenin direktifleri doğrultusunda yaptım!!"
Şu aralar Japonya'da solo konser turuna başladı.
"Herkes şarkımı dinlediği için mutluyum. Eğer onlar Yonghwa bu şekilde bir şarkının altından yaparak ve söyleyerek kalkabiliyor diye düşünürlerse mutlu olurdum. Müzik benim hobim, işim ve her şeyim!!
Ona 'En Güzel Günün' hangisiydi diye sorduk.
"Benim her günüm güzel ama ara sıra öğrenci olduğum günlere geri dönmek isterdim diye düşünüyorum. Okula gitmek, arkadaşlarımla buluşmak ve dışarıya oyun oynamaya çıkmak... Bence sıradan bir gün benim için özel bir gün."
Yonghwa'yla Yakınlaşıyoruz
S: Son zamanlarda ilk kez yaptığın bir şey var mı?
Yonghwa: Kendi solo albümümü yayınladım. (Gülüyor) CNBLUE üyeleri albüm için bana iyi yorum yaptılar. "Tüm şarkılar harika"
S: Şu anda nereye gitmek istersin?,
Yonghwa Fujikyu Highland. Orası Fuji dağının yakınlarında, değil mi? Orada bir hayaletli ev olduğunu ve gezmenin 1 saat olduğunu duydum. Hayalet evlerinde pek de iyi değilimdir ama oraya gitmek istiyorum.
S:Şu an en çok ne yapmak istiyorsun?
Yonghwa: Özel bir şey yok... ama sadece kendim için bir uçak.
S: Alabilirsin.
Yonghwa: Oh, hayır, hayır. Eğer bir uçak alırsam bu oyuncak uçak olur. Oh, kağıttan da yapabilirim. (Gülüyor)
S: Sütlü içecek içerken mutlu göründüğünü farkettik.
Yonghwa: Onu seviyorum. Ama Japonya'da onu ilk içtiğimdeki duygusallığım artık geçti. Çünkü büyüdüm (Gülüyor) 'You Are Beautiful' dizisiyle çıkış yapalı 6 yıl oldu ve her şey sürekli değişiyor. (Gülüyor)
*Bu yazının tüm hakları turkishboice.com'a aittir. Siteden yazı çıkarmak veya alıntı yapmak kesinlikle yasaktır!*
Kaynak: cnboicee
Çeviri: mcnbl
0 yorum:
Yorum Gönder