İMZA KAMPANYASI

Yonghwa Seul'deki Encore Konserlerini Başarıyla Tamamladı


Jung Yong Hwa ilk solo Asya konser turunu Seul'deki encore konserleri ile başarılı bir şekilde tamamladı. 

18 ve 19 Temmuz'da CNBLUE'nun lideri Jung Yong Hwa Asya turunun son konserleri olarak 'One More Fine Day' konserlerini verdi. 'One Fine Day' turu boyunca Jung Yong Hwa, Asya'da Tokyo, Hong Kong, Pekin, Singapur ve Bangkok gibi 10 önemli şehirde konser verdi. 

Yong Hwa hayranların yoğun istekleri üzerine Tokyo ve Seul'de üç encore konser vermeye karar vermişti. Tokyo'daki konser Budokkan'da 6 Mayıs'taydı.

Encore konserleri boyunca Jung Yong Hwa sadece vokal olarak değil, aynı zamanda da şarkı yazarı olarak müzikal kapasitesini tamamen ortaya koydu. Seul'deki turun son konserinin başlangıcında, Jung Yong Hwa "Bu gece burada ölmeye hazırım" sözlerinin ardından 'One Fine Day,' 'Cruel Memory' ve 'The Last Leaf' ile konsere başladı.

Ardından Maroon5'dan 'Payphone' ve Bruno Mars'ın 'Treasure' şarkılarını yeniden coverlayarak, CNBLUE şarkılarından da 'Cold Love,' 'Tattoo,' ve 'Just Please'i seslendirdi.

Ek olarak, 'Man In Front Of Mirror,' 'Mileage,' ve '27 Years' ın akustik düzenlemelerini sahneledi. Hayranlar konser sonunda yerlerinde kaldılar ve Jung Yong Hwa resmen şarkı listesini tamamladıktan sonra bile bir encore performansı için daha tezahürat ettiler.

Jung Yong Hwa da hayranlarının çağrısına kulak vererek sahneye tekrar geri dönerek hit şarkılarının birkaçından potpuri yaptı.

*Bu yazının tüm hakları turkishboice.com'a aittir. Siteden yazı çıkarmak veya alıntı yapmak kesinlikle yasaktır!*

Kaynak:sg.entertainment
Çeviri: mcnbl




0 yorum:

Yorum Gönder