İMZA KAMPANYASI

(27.08.2016) Lee Jonghyun'un K-story Japonca Radyo Programından Öne Çıkanlar



-CNBLUE genellikle konser vermek için büyük konser alanları seçer ama Jonghyun solo konserini Tokyo International Forum'da gerçekleştirdi, böylece izleyenlerle birlik oldu ve eğlendi.

-Konser arasında konuşacağı şeyler için hiç bir plan yapmamıştı. Eğer planlasaydı ve her seferinde aynı şeyleri konuşsaydı bu sıkıcı hale gelirdi ve mutlu olmazdı.

-Solo albümü için hayranların dinlemek istediği şarkıları seçti. CNBLUE'dan farklı türde müzik yapmak niyetinde değildi.

-Uçakta beste yaptığında, bunları tuvalette kaydetti.

-Sözlerin ilk aşamada yazılması nadir olan bir şeydi. Genellikle önce bestesini yaptı ardından sözlerini yazdı.

-Giyinme odasında pek çok şarkı yazdı bunlardan biri de Show me more.

-Pokemon Go hakkında, Kore'ye dönerken herkesin seviyesinin yükseldiğini söyledi. Günde neredeyse 5 km bunun için koşuyormuş.

-Sonbahar ve kış aylarındaki etkinlikleri hakkında, gerçekten programını tam olarak bilmediğini söyledi. Ama genellikle yıl sonunda CNBLUE tarafında konserler olduğunu ve FNC Kingdom'un düzenlendiğini belirtti.

-Bir albüm yayınlayıp, konser turunu gerçekleştirdiği için bir süreliğine dinlenmek istiyor. Gelecek yıl bir solo albüm daha yayınlayabilir.

*Bu yazının tüm hakları turkishboice.com'a aittir. Siteden yazı çıkarmak veya alıntı yapmak kesinlikle yasaktır!*

Photo: @cnblue_square
Kaynak: MattieCat@Soompi, via Gonglee Global
Çeviri: mcnbl



0 yorum:

Yorum Gönder